Annadal 11 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €759.000 kk
  • Bouwjaar1986
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte201 m²
  • Perceeloppervlakte515 m²
  • Energie labelA
Download de brochure

Volledige informatie

In alle rust centraal wonen in Valkenswaard. Deze uiterst complete vrijstaande woning, instapklaar, is ideaal gesitueerd. In een fijne en kindvriendelijke omgeving, kent deze zeer royale woning een mooie diversiteit. Als familiehuis, een combinatie wonen én werken/praktijk, maar last but not least, een huis met nagelnieuwe guestroom, ideaal voor gasten of nog (langer) thuiswonende kinderen. In totaal 4 slaapkamers, 2 badkamers, een kantoor/praktijkruimte (of slaapkamer op de begane grond/mantelzorg), een thuiswerkplek als onderdeel van de prachtige leefruimte op de begane grond, een inpandige garage, een dubbele oprit (caravan, camper….), een overdekt terras van formaat en een trendy ‘work-in-silence’ unit in de tuin. Bent u er nog?

En natuurlijk om de rijke invulling van deze woning te completeren, een fraaie woonkamer met ‘never-seen’ haardpartij, houten vloer, veel lichtinval (onder meer schuifpui) en een subtiele verbinding met de sfeervolle woonkeuken, het centrum van het huis. Zonnepanelen en gedegen isolering zorgen voor een gunstig label (A). Vrijwel de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Voldoende parkeergelegenheid in de straat en op eigen terrein. Representatieve entree met garderobe, meterkast, doorgang naar kantoor/praktijk (waarborgen privacy), deur naar woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. Sanitaire ruimte met wandcloset en fontein.

De woonkamer is verrassend, door de ruimte en raampartijen, maar zeker ook door de open structuur richting (volledig uitgeruste) woonkeuken en thuiswerkplek (of stijlvolle eetkamer, aan u de keus). Doorgang naar de tuin en inpandige doorgang naar de ruime garage.

Boven de garage is een guestroom of een autonome ruimte voor een van de kinderen, helemaal hip om thuis ‘op kamers te wonen’. Nieuwe tijden brengen nieuwe stijlen. Klasse gedaan! Een slaap- en woonkamer in-een. Een luxe badkamer met inloopdouche en een wandcloset.

Op de eerste verdieping vide/overloop, ruim van opzet en toegang tot 3 grote slaapkamers (waarvan één zogenaamde masterbedroom met walk-in-closet). Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel met badmeubel. Ook op de verdieping een moderne separate sanitaire ruimte.

Via luik/vlizotrap doorgang naar de zeer ruime bergzolder.

Buiten, omheinde tuin (veel groen, veel privacy, u komt ogen te kort) met achterom, een geweldig overdekt terras voor in feite alle seizoenen. Als bonus een unieke en modernistische (houten) unit in de tuin; om te lezen, te studeren, te werken of gewoon helemaal niets te doen. Ook uw gasten of klanten kunnen hier in alle rust met u de agenda doornemen. Voorzien van pantry en sanitaire ruimte, privé en zakelijk ordentelijk gescheiden!

De landelijke en bosrijke omgeving van dit object is het startpunt van vele wandel- en fietsroutes. Winkels, scholen en sport op korte afstand, bereikbaarheid van de bedrijvigheid aan de zuid-as van Eindhoven is sinds enige tijd geoptimaliseerd.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op