Bakkerstraat 13 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €569.000 kk
  • Bouwjaar1938
  • Type woning2-onder-1-kapwoning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte281 m²
  • Perceeloppervlakte473 m²
  • Energie labelD
Download de brochure

Volledige informatie

DE (GROTE) VERRASSING ZIT HIER ACHTER DE VOORDEUR! Een half-vrijstaande woning van de absolute buitencategorie! Maar liefst ca. 281 m² woonoppervlakte en dat midden in het centrum van Valkenswaard. Alles is zodanig opgezet dat de woning als heerlijke eengezinswoning kan worden ingezet maar zeker ook voor mantelzorg, kantoor of zelfs uw eigen wellness aan huis. Ook voor hobby is mede door het aanwezige bijgebouw (garage/berging met eigen ingang aan de achterzijde) meer dan voldoende ruimte. Verder zijn er 4 tot 5 slaapkamers, 2 badkamers en de leefruimte op de begane grond lijkt wel oneindig. De tuin is zeer ruim van opzet (met overdekt terras) en doet u haast vergeten dat u zich op enkele stappen van de markt van Valkenswaard bevindt.

De hobby-ruimte (of kantoorruimte) is momenteel in gebruik als ‘royaal-uitgevallen’ kinderkamer. Deze multifunctionele ruimte is een heuse bijzonderheid. Naast kinderen ook zeer geschikt voor het ontvangen van gasten. Aansluitend op deze ruimte is de tweede badkamer, compleet met inloopdouche, wastafel met meubel en een derde toilet.

De grote garage is geschikt (na eenvoudig verwijderen van scheidingswand) voor het parkeren van 4 auto’s, maar denk ook aan een camper of caravan. Ook voor de elektrisch bedienbare garagedeur is een mogelijkheid om een auto te parkeren op eigen terrein. Veel bergingsruimte mede door de aanwezigheid van een dubbele vliering.

Op de eerste verdieping van het hoofdhuis zijn 3 grote slaapkamers en een geheel vernieuwde badkamer met inloopdouche, groot bad, een wandcloset en een dubbele wastafel met trendy badmeubel.

Op de tweede verdieping is nog een extra slaapkamer, veel bergruimte en de technische ruimte met CV-installatie.

De entree van het huis is zeer elegant (met glazen doorkijk), met meterkast, garderobe en een gastentoilet (met wandcloset en fontein).

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op