Bakkerstraat 32 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €450.000 kk
  • Bouwjaar2001
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte133 m²
  • Energie labelB
Download de brochure

Volledige informatie

Prachtig en zeer royaal appartement (circa 133 m²) in het centrum van Valkenswaard. Direct bij de Markt en cultureel centrum De Hofnar. Met grote (eigen) garage in het souterrain van circa 30 m². Lift aanwezig. Grootse woonkamer met (overdekt) terras aan zowel de voor- als achterzijde. Maar liefst 3 slaapkamers, uiteraard ook prima inzetbaar als werkkamer of gastenkamer. Complete keuken (met bijkeuken) en badkamer. Gastentoilet bij de entree/garderobe.

Het appartement maakt onderdeel uit van Hofnarstede III, met een representatieve ingang aan de Bakkerstraat. Via deze entree (met automatische deur, belbord en brievenbussen) heeft u vrijwel direct toegang via trap of lift tot het appartement én het souterrain.

Het souterrain is met de auto comfortabel te bereiken via de achterzijde van het complex (met verwarmbare en goed te berijden hellingsbaan) welke voorzien is van een elektrische en op afstand bedienbare sektionaaldeur. Dit geldt tevens voor de deur van de eigen garage (ca. 30 m²). Vanuit het souterrain is het appartement vrijwel direct te bereiken met de moderne lift.

Entree appartement

Voorportaal met uitgebreide meterkast, met elektrische deur. Voordeur naar ruime hal met garderobe en gastentoilet (wandcloset met fontein).

Grote woonkamer (ca. 58 m²) met verbinding met de semi-open keuken. Overdekt terras aan de voorzijde (ochtendzon) en een terras aan de achterzijde (middag-/avondzon). Doorgang naar de slaapkamers en badkamer.

Semi-open keuken, compleet uitgerust met ontbijtbar. Bijkeuken met CV-installatie (Remeha HR, circa 2017), opstellingsmogelijkheid voor wasapparatuur en ruimte voor plaatsen van eventueel extra witgoed.

Drie slaapkamers, waarvan de 2 grote slaapkamers links en rechts van de badkamer zijn gesitueerd. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, een tweede wandcloset en een wastafel met meubel (met inbouwspots).

Het terras aan de voorzijde is overdekt, het grote terras aan de achterzijde heeft zicht op de gemeenschappelijke binnentuin.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op