Banstraat 25S45 Veldhoven

Kenmerken van het huis

  • Prijs €127.500 kk
  • Bouwjaar2012
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte45 m²
  • Perceeloppervlakte260 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Bijzonder leuk recreëren in deze fijne bungalow op een groen domein, vakantiepark Molenvelden te Zandoerle (Veldhoven). Door prachtige natuur omgeven, als startpunt van vele wandel- en fietsroutes in het gezellige en mooie Brabant. In de nabijheid van diverse leuke plaatsen en uiteraard Eindhoven als voornaamste stad.

De bungalow is voorzien van een sfeervolle woonkamer, een keuken, een moderne badkamer (met toilet, douche, wastafel met meubel) en twee slaapkamers. Gesitueerd op een eigen terrein van circa 260 m². Op het perceel is een ruime berging voor fietsen en/of tuinbenodigdheden. Het perceel is volledig omheind en er is een mogelijkheid om een auto te parkeren (naast de openbare parkeergelegenheid op het park voor gasten/bezoekers).

Het park ‘Molenvelden’ is voorzien van een receptie en is compleet uitgerust met diverse ontspanningsmogelijkheden, denk hierbij onder meer aan een restaurant/bar, een zwembad (en een extra bad voor de kinderen), een natuurplas, wandelpaden etc. etc.

Voor meer informatie over servicekosten/parkbijdrage kunt u uiteraard contact opnemen. Ook van harte welkom om ter plaatse te komen bezichtigen.

Let op: permanente bewoning niet toegestaan

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op