Bergstraat 50a Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €1.250
  • Bouwjaar2021
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur huur
  • Woonoppervlakte93 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Fonkelnieuw 3-kamer appartement met eigen (prive-)ingang op een prominente plek aan de Bergstraat te Valkenswaard.

Dit 3-kamer appartement met zonneterras (op zuid) op de begane grond (circa 93 m²) wordt luxe, hoogwaardig en vrijwel compleet afgewerkt. Eigen ingang, veel privacy. Een grote woonkamer met leefkeuken (circa 40 m²), gastentoilet en een berging, complete badkamer/sanitair, twee slaapkamers en een representatieve ontvangsthal. Oriëntatie op zuid.

Met het oog op een laag energieverbruik is het appartement uiteraard optimaal geïsoleerd en onder meer voorzien van vloerverwarming. Buiten hebt u zicht op de lommerrijke Bergstraat welke op korte termijn wordt omgedoopt tot een heuse ‘dorpstraat’ met veel groen en tevens als 30km zone. Deze verfraaiing maakt deel uit van de grootse aanpak van de infrastructuur binnen de gemeente Valkenswaard. Meer groen, een mooie aankleding van het dorp en een zeer goede bereikbaarheid zowel per fiets als met de auto. De nieuwe randweg van Valkenswaard wordt eind 2021 opgeleverd. Winkels en natuur op loopafstand. Kortom een geweldige levensloopbestendige locatie (kleinschalig complex) te Oud-Dommelen.

Parkeren is in de directe omgeving mogelijk, er is een optie voor een garage. Oplevering van het appartement is aanstaande. Van harte welkom voor een persoonlijk gesprek/kennismaking, mogelijk ‘on the spot’ (de foto’s zijn een impressie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie).

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op