Bredalaan 84 Eindhoven

Kenmerken van het huis

  • Prijs €550.000 kk
  • Bouwjaar1938
  • Type woninghoekwoning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte154 m²
  • Perceeloppervlakte259 m²
  • Energie labelD
Download de brochure

Volledige informatie

Een uiterst sfeervolle, half-vrijstaande en riant uitgebouwde jaren-30 woning aan de Bredalaan / Strijp. Met oprit en inpandige garage (circa 23 m²)! Woonkamer en-suite, leefkeuken, bijkeuken, overdekt terras, 4 grote slaapkamers en 2 badkamers. Zeer goed bereikbare locatie, tussen centrum en bedrijvigheid.

Deze prachtige woning heeft niet alleen de juiste uitstraling aan de voorzijde met erker, mooie daklijnen, markiezen, puike voordeur, stijlvolle dakkapellen, garage met openslaande houten deuren. Maar binnen word je ‘ingepakt’. Wat een familiehuis. De entree/hal met terrazzo-vloer en sjieke trappartij nodigt meteen uit naar boven te gaan! Maar first-things-first. De woonkamer en-suite met haardpartij, gezellige hoekjes, paneeldeuren, schuifdeuren met glas, houten vloer en fraai zicht op straat en tuin.

De verrassing is misschien wel de woonkeuken, het ongeschreven centrum van het huis. Wat een heerlijke verblijfsruimte, keuken compleet in dubbele wandopstelling, lichtkoepel, openslaande deuren naar de tuin en een knipoog naar het overdekte terras. Nabij de keuken een praktische verdiepte kelderkast.

Bijkeuken met sanitaire ruimte met wandcloset en fontein. Opstelling was-apparatuur en uitstortgootsteen. Doorgang naar de ruime inpandige garage. Ideaal voor hobby of klein beroep aan huis. Technische ruimte met CV-installatie (Remeha HR). Openslaande deuren naar de royale oprit. Vanuit de bijkeuken is er tevens een deur naar de tuin en het fraaie overdekte terras.

Op de eerste verdieping een riante overloop met toegang tot de diverse vertrekken. Vaste trap naar de tweede verdieping. Drie grote slaapkamers, aan de voorzijde (met inbouwkast en wastafel), aan de achterzijde (met inbouwkast en wastafel) en een zeer bijzondere (uitgebouwde) slaapkamer met kenmerkende dakkapel en twee Velux dakvensters. Fijn voor nog thuis wonende (studerende) kinderen.

De badkamer heeft iets frivools, een ligbad, een wastafel, een ‘klassieke’ inloopdouche en een tweede toilet.

De tweede verdieping is nog immer ‘groots’. Deze momenteel masterbedroom (slaapkamer 4) is voorzien van een eigen badruimte (inloopdouche met wastafel) en kledingkasten/paneeldeuren. Twee Velux ramen en traditionele horizontale ramen die ook deze verdieping cachet geven. Het realiseren van een vijfde slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

Boven deze tweede verdieping is nog een grote bergzolder, te bereiken via een luik.

Buiten een meer dan stadstuin. Veel privacy, het overdekte terras vangt de middag en avondzon perfect. Gedetailleerd uitgewerkt, rollagen, zinkwerk, kraaldelen, bovenlicht, glasscherm en een houtkachel. Een stijlvol geheel, een genot om te zitten, maar wel met een goed glas wijn.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op