Centiemhof 26 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €645.000 von
  • Bouwjaar2025
  • Type woning2-onder-1-kapwoning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte131 m²
  • Perceeloppervlakte496 m²
  • Energie labelA+++
Download de brochure

Volledige informatie

Deze twee-onder-een-kapwoning (Kavel 4) is het meest noordelijk gesitueerd in het nieuwbouwplan, op een meer dan riant kavel (bijna 500 m²). De ligging van deze woning is uniek binnen het project.

De woning heeft de beschikking over een carport/oprit, geschikt voor twee auto’s.

Op de begane grond bevinden zich de entree met toilet, een ruime woon-/eetkamer met openslaande deuren en een ruime kast onder de trap.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer.

Op de tweede verdieping is ruimte voor opslag (of realiseren van een extra slaapkamer) en de technische installatie.

De zonnige tuin beschikt over een houten berging. De wijk is compact, een ‘eigen terrein/straat’ en daardoor een fijn privaat karakter.

Met prachtige materialen worden deze woningen op een traditionele manier gebouwd (start bouw 2024, oplevering 2025), prachtig vakwerk met veel oog voor detail en uiteraard volledig inspelend op alle wensen van de moderne en terecht veeleisende consument, denk hierbij aan een zeer compleet en vrijwel instapklaar woonprogramma (waarbij u in deze fase nog uw persoonlijke inbreng/indeling kunt laten prevaleren), veel aandacht voor een minimale energieconsumptie (warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en koeling, HR++ beglazing, optimale isolatie) en een zeer fraaie inpassing in de bestaande natuurlijke omgeving. Een knipoog naar het verleden…. een boerderij met stallen komt in een zeer bijzondere setting in feite weer terug. De architect heeft bij het ontwerp nadrukkelijk gekeken naar de landelijke stijl waar we in Brabant nou juist zo trots op zijn.

De omgeving is landelijk, nabij bossen, scholen, winkels en vele sportvoorzieningen. Een optimale bereikbaarheid door vernieuwde aansluitingen richting Eindhoven, zowel met de auto als met de fiets. De zuid-as van Eindhoven, met de toonaangevende bedrijven aldaar (ASML, HTC, ziekenhuizen etc.), is op korte afstand. Valkenswaard-centrum heeft een stevige upgrade gehad, zowel kernwinkelgebied als de algehele infrastructuur. Een fijn dorp!

Van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking met de ontwikkelaar en wie weet wordt dit uw volgende woonstap.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op