Centiemhof 34 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €599.000 von
  • Bouwjaar2025
  • Type woninghalfvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte135 m²
  • Perceeloppervlakte235 m²
  • Energie labelA+++
Download de brochure

Volledige informatie

De semi-bungalow (Kavel 5) ligt oostelijk in het nieuwbouwplan. De woning heeft aan de achterzijde een prachtig zicht op het vele groen. Het woord zegt het al: “semi-bungalow”, deze woning is zijn levensloopbestendig ingedeeld, met een volledig woonprogramma op de begane grond.

Op de begane grond bevinden zich de entree met separaat toilet, bijkeuken, ruime eet-/woonkamer met openslaande deuren, de hoofdslaapkamer en een complete badkamer met inloopdouche.

Op de verdieping is een tweede badkamer aanwezig alsmede twee extra slaapkamers en de technische ruimte.

De privacy biedende achtertuin beschikt over een houten berging. Ook is er voldoende ruimte om 2 auto’s te parkeren op uw eigen oprit aan de zijkant van de woning.

De 4 semi-bungalows binnen het project staan in tweetallen tegenover elkaar. De semi-bungalows hebben alle dezelfde inhoud en indeling. De wijk is compact, een ‘eigen terrein/straat’ en daardoor een fijn privaat karakter.

Met prachtige materialen worden deze woningen op een traditionele manier gebouwd (start bouw 2024, oplevering 2025), prachtig vakwerk met veel oog voor detail en uiteraard volledig inspelend op alle wensen van de moderne en terecht veeleisende consument, denk hierbij aan een zeer compleet en vrijwel instapklaar woonprogramma (waarbij u in deze fase nog uw persoonlijke inbreng/indeling kunt laten prevaleren), veel aandacht voor een minimale energieconsumptie (warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en koeling, HR++ beglazing, optimale isolatie) en een zeer fraaie inpassing in de bestaande natuurlijke omgeving. Een knipoog naar het verleden…. een boerderij met stallen komt in een zeer bijzondere setting in feite weer terug. De architect heeft bij het ontwerp nadrukkelijk gekeken naar de landelijke stijl waar we in Brabant nou juist zo trots op zijn.

De omgeving is landelijk, nabij bossen, scholen, winkels en vele sportvoorzieningen. Een optimale bereikbaarheid door vernieuwde aansluitingen richting Eindhoven, zowel met de auto als met de fiets. De zuid-as van Eindhoven, met de toonaangevende bedrijven aldaar (ASML, HTC, ziekenhuizen etc.), is op korte afstand. Valkenswaard-centrum heeft een stevige upgrade gehad, zowel kernwinkelgebied als de algehele infrastructuur. Een fijn dorp!

Van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking met de ontwikkelaar en wie weet wordt dit uw volgende woonstap.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op