Chromerij 31 Waalre

Kenmerken van het huis

  • Prijs €365.000 kk
  • Bouwjaar2012
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte78 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Nabij centrum van Aalst-Waalre, zeer modern en hoogwaardig afgewerkt 2-kamer appartement (penthouse, extra slaapkamer of werkkamer/study met beperkte aanpassing te realiseren) met buitenterras/balkon (west-ligging), eigen parkeerplaats en berging in souterrain. Lift aanwezig uiteraard. Het prachtige complex ligt in een parkachtige omgeving, direct bij de natuur en toch op zeer korte afstand van centrum Eindhoven en alle vooraanstaande bedrijven aan de befaamde zuid-as van de Lichtstad. Dit zeer comfortabele appartement is, indien gewenst, eenvoudig terug te brengen naar een 3-kamer appartement, dus met 2 slaapkamers. De huidige eigenaar heeft zeer subtiel gekozen voor een fraai televisie/zithoek gedeelte en juist, als centrum van het appartement, de eethoek gesitueerd tussen keuken en terras/balkon. Deze opzet is magnifiek, de lichtinval maakt het af.

De keuken is compleet, handig met bijkeuken en berging (voor CV, wasapparatuur en eventueel extra witgoed. De sfeer van het appartement ademt een hoog woonmagazine-gehalte. Veel leuke details, doorkijkjes etc. Instapklaar? Ja hoor!

Sanitair is in good-shape, separaat toilet zodat uw gasten geen ‘gebruik hoeven te maken van de badkamer’.

Het terras/balkon bezorgt u een zonnig uitzicht. De heerlijk rustige omgeving is uiterst verkeersarm. In het souterrain (met elektrische en op afstand bedienbare toegangspoort – veiligheid en comfort) heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats en berging.

Van harte welkom!

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op