Corridor 6 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €350.000 kk
  • Bouwjaar1958
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte126 m²
  • Perceeloppervlakte126 m²
  • Energie labelC
Download de brochure

Volledige informatie

Riant en instapklaar 4-kamer appartement midden in het centrum van Valkenswaard (woonoppervlakte maar liefst 126 m²). Dit mooie appartement op de eerste verdieping heeft maar liefst 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. De ruim opgezette woonkamer biedt leuke hoeken voor televisie, eten, ontspanning en (thuis-)werkplek. De afwerking ademt luxe uit en is ideaal voor bewoners die van veel ruimte houden, met meerderen zijn en in feite na het werk vooral woongenot ambiëren. De keuken is compleet ingericht en staat in directe verbinding met de tevens grote bijkeuken (technische ruimte, meterkast en opstellingsmogelijkheden voor wasapparatuur en extra ander witgoed). Vanuit de bijkeuken is een deur die in directe verbinding staat met het portaal (als het ware een ‘achterom’ in het appartement). De ontvangsthal is voorzien van een fraaie garderobe.

Zowel aan de voorzijde (zuid) als aan de achterzijde is een balkon. Alle kozijnen zijn vervangen met isolerende beglazing.

De grote hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde en staat in directe verbinding met een eigen badkamer, met inloopdouche (rain-shower), wastafel en toilet. De andere 2 slaapkamers zijn beide aan de achterzijde gesitueerd. Kinderen en/of gasten hebben tevens een eigen, luxe badkamer met wastafel met meubel en een prachtig design ligbad. Er is een separaat gastentoilet in de hal.

In het gebouw is nog een tweede/algemene berging onder meer voor fietsen etc.

Midden in het centrum betekent bereikbaarheid, alles op loopafstand maar ook rust. De ligging is zodanig dat er geen overlast is van horeca, verkeer etc. Parkeren kan volop in de directe omgeving (blauwe zone en parkeervergunningen).

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op