de Lentenier 14 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €495.000 kk
  • Bouwjaar1996
  • Type woninggeschakelde woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte115 m²
  • Perceeloppervlakte236 m²
  • Energie labelA
Download de brochure

Volledige informatie

Een riante bungalow centraal gelegen te Valkenswaard en binnen de regio. Optimaal qua indeling (living, woonkeuken, inpandige garage, 2 slaapkamers, badkamer, een werkkamer én optimaal qua energie, label A (zonnepanelen, moderne CV, volledig geïsoleerd). Oprit voor parkeren van meerdere auto’s in de geliefde wijk Deelshurkse Akkers. Centrum dichtbij, Malpie dichtbij! De achtertuin is volledig omsloten waardoor privacy gegarandeerd is.

De bungalow is goed onderhouden, met overdekte entree met up-to-date meterkast, garderobe, doorgang naar de inpandige garage en uiteraard doorgang naar de living.

Living/woonkeuken met twee fijne verblijfsmogelijkheden. De woonkeuken (met kenmerkende erker) is gesitueerd aan de voorzijde (met screens) met zicht op de voortuin en ‘groen’. Veel lichtinval (mede door lichtstraat). Bij de keuken is een zeer ruime bijkeuken/berging, ideaal voor het plaatsen van onder meer extra witgoed. Het tweede verblijfsgedeelte, zeker voor de avonden, is de living (met houten vloer) welke naadloos aansluit op de patiotuin. Voldoende ruimte voor een eettafel en een zithoek/televisie. Middels een grote schuifpui is er toegang tot de tuin. Elektrisch bedienbare zonneluifel.

Vanuit de living is er middels een deur toegang tot de ‘privé-vertrekken’. Allereerst is er een ideale werkkamer (met lichtstraat) of kleine kantoorruimte, zeer functioneel tevens als thuiswerkplek. Aansluitend is er een gasten of kinderkamer (met wastafel). De masterbedroom staat in directe verbinding met de comfortabele badkamer voorzien van een easy-entry douche, een tweede wandcloset en een wastafel met meubel (met inbouwspots). De badkamer is uiteraard ook direct vanuit de gang te bereiken. Op de gang is een separate sanitaire ruimte (wandcloset met fontein) voor uw gasten.

De garage (direct naast de entree) is royaal, voorzien van een elektrische sektionaal deur en biedt onder meer ruimte voor uw wasapparatuur. CV-installatie (Nefit HR, bouwjaar circa 2014).

De bungalow is gesitueerd in een rustige maar uiterst goed bereikbare woonwijk. Het startpunt van vele fiets- en wandelroutes. De uitgebreide natuur is om de hoek (Leenderbossen, Malpie, Achelse Kluis). Centrum/Markt op loopafstand. Reistijd naar de zuid-as van Eindhoven (mede door de recent aangelegde west-parallel) ongeveer 10 minuten.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op