De Smelen 123 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €1.275.000 kk
  • Bouwjaar1971
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte239 m²
  • Perceeloppervlakte1943 m²
Download de brochure

Volledige informatie

OPEN HUIS, AANSTAANDE ZATERDAG 11 FEBRUARI 12.00u – 14.00u. VAN HARTE WELKOM. Grote villa op parkachtig perceel op A-locatie te Valkenswaard. Aan de rand van de natuur in Valkenswaard-noord met alle voorzieningen op zeer korte afstand. Denk hierbij aan lager onderwijs maar ook middelbaar onderwijs (WereDi), de schitterende natuur (Valkenhorst, Leenderbossen, Malpie), sportvoorzieningen en de toonaangevende Eindhovensche Golf is min of meer op slagafstand. De bereikbaarheid is buitengewoon goed, denk hierbij tevens aan de vooraanstaande bedrijven aan de zuid-as van Eindhoven.

De villa kent een charmante doch heerlijk eigenwijze indeling. Voorop staat is dat de ‘logistiek’ van dit object klopt. Grote living, het zicht op de achtertuin is fenomenaal. Maar ook aan de voorzijde lijkt het zicht oneindig….

De living met haardpartij is het familie-centrum van het huis. De openslaande deuren naar het overdekte terras verlengen de seizoenen. De keuken is aansluitend doch gescheiden van de living. De keuken is zodanig van opzet dat het in feite een soort van tweede woonkamer is. Bij de keuken is de toegang tot de (wijn-) kelder en de riante bijkeuken.

Doorgang naar de tuin en tevens doorgang naar de inpandige dubbele garage. Vanuit dit gedeelte van de woning is er overigens een (extra) trapopgang naar de verdieping. Handig voor medebewoners die extra privacy op prijs stellen.

Terug naar de entree. Deze representatieve ontvangsthal met garderobe, gastentoilet en trapopgang naar de verdieping is kenmerkend voor de Hertroijs-architectuur.

Op de eerste verdieping (met mooie vide) zijn maar liefst 5 slaapkamers en twee badkamers. Daarvan heeft de masterbedroom de beschikking over een eigen badkamer (compleet uitgerust) en een balkon. Slaapkamer 5 is momenteel in gebruik als kantoorruimte/thuiswerkplek. Badkamer 2 wordt gebruikt als kinder-/gastenbadkamer. Veel bergruimte en uiteraard diverse stijlvolle dakkapellen.

De zolder biedt veel opslagmogelijkheid. Technische ruimte met CV-installatie.

De schitterende tuin is vrijwel geheel omheind, voorzien van diverse terrassen (gedeeltelijk overdekt) en is gesitueerd op zuid/west. Meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, ideaal voor gasten/relaties zeker als u de villa ook gedeeltelijk zakelijk wilt gebruiken.

Laat u verrassen. Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op