De Verver 4 Veldhoven

Kenmerken van het huis

  • Prijs €445.000 kk
  • Bouwjaar1977
  • Type woning2-onder-1-kapwoning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte150 m²
  • Perceeloppervlakte247 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Mooie en royale, uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage, woonkeuken (compleet ingericht met twee lichtkoepels en een schuifpui naar terras en tuin), zeer praktische bijkeuken, grote woonkamer met houten vloer en haardpartij (screens aan de voorzijde). Fraai zicht op voor- en achtertuin. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers, een badkamer (met ligbad met douchehoek, een dubbele wastafel met meubel en een tweede toilet) en een verrassend maar zeker zo gezellig dakterras. Op de tweede verdieping veel bergruimte, opstelling CV-installatie en een ruime 4e slaapkamer.

Uiterst sfeervolle achtertuin, volledig omheind, klaar voor vele mooie (zomer-) avonden. De tuin maakt beslist maar subtiel onderdeel uit van het woongenot op de begane grond. De voortuin zorgt voor een ‘buffer’ naar de kindvriendelijke woonstraat. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid, naast uiteraard de parkeerruimte op de eigen oprit. De garage met aparte toegangsdeur kan tevens gebruikt worden voor hobby of praktijk.

De woning is ‘smart’ gesitueerd. De woonwijk is geliefd, zeer kindvriendelijk en werkelijk alles is op korte afstand te bereiken (veelal op fietsafstand). Denk hierbij aan de bedrijven op de zuid-as, maar ook het centrum van Eindoven en de airport.

U bent van harte welkom!

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op