Diekirchlaan 107 Eindhoven

Kenmerken van het huis

  • Prijs €435.000 kk
  • Bouwjaar2006
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte107 m²
  • Perceeloppervlakte107 m²
  • Energie labelB
Download de brochure

Volledige informatie

Wonen in een van de mooiste woontorens van Eindhoven-Noord. Een puik en modern appartement in een kleinschalige woontoren op de tweede etage, uiterst verzorgd en goed onderhouden. De representatieve entree van het gebouw verraadt al de hoogwaardige kwaliteit! De ligging en bereikbaarheid (bedrijven als ASML, HTC, TU en ziekenhuizen) is een pré. Aan de voet van het zeer uitgebreide winkelcentrum met uitvalswegen, openbaar vervoer en eventuele zorg om de hoek.

Compleet wonen in een 3-kamer appartement met 2 parkeerplaatsen op afgesloten terrein, een berging, een lift, een gezamenlijke fietsenberging, een bijkeuken en een loggia. Instapklaar!

Het appartement is helemaal up-to-date en luxe afgewerkt. Een grote living (met mooie vloer) annex imposante keuken, 2 slaapkamers en een fraaie badkamer.

De entree is prachtig en laat meteen de verrassende ruimte zien van het appartement. Garderobe, meterkast en sanitaire ruimte met wandcloset en fontein. Zeer strak afgewerkt en u voelt zich meteen welkom.

Twee slaapkamers, een hoofdslaapkamer, de andere slaapkamer wordt momenteel gebruikt als werkkamer of thuiswerkplek. Luxe badkamer met inloopdouche, wastafel en badmeubel.

De woonkamer is het centrum van het huis. Wat een heerlijke ruimte om hier te vertoeven. De zithoek, eethoek en zeer complete keuken staan in subtiele verbinding met elkaar. Bijkeuken met technische ruimte en mogelijkheid opstellen wasapparatuur.

Als buiten is er een fijne loggia, echt een ruimte die de seizoenen verlengt (of juist eerder laat beginnen). Mooi zicht op de (groene) omgeving.

U bent van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op