Dijkstraat 51 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €390.000 kk
  • Bouwjaar1938
  • Type woning2-onder-1-kapwoning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte117 m²
  • Perceeloppervlakte166 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Uiterst sfeervolle en uitgebouwde jaren-30 twee-onder-een-kap-woning, grotendeels gemoderniseerd, centrum Valkenswaard. Ideale situering op zuid. Up-to-date begane grond (ontvangsthal, meterkast/garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping) met fraaie woonkamer met houten vloer, luxe plafond en veel lichtinval. De diverse zit-/studeer mogelijkheden en de ruim opgezette eethoek met tevens een knipoog naar de woonkeuken, maken de begane grond fantastisch compleet.

De keuken is een fijne woon-/verblijfsruimte voor een ontbijt, koffie en de krant. Deur naar overdekt terras/tuin. Als extra is er de moderne bijkeuken met sanitaire ruimte met luxe wandcloset, comfortabele wasruimte, technische ruimte/CV en voldoende opslag-/bergruimte. Extra deur naar terras en tuin.

Buiten, direct aan de woning, is een overdekt terras die het buitenseizoen verlengt. De onderhoudsarme tuin biedt veel privacy. Ruime berging en een (brede) achterom aan de rechterzijde van de woning.

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers (royale ouderslaapkamer aan de achterzijde), een slaapkamer aan de rechterzijde en twee slaapkamers aan de voorzijde. Grote overloop met bergkast.

Badkamer met ligbad met douchehoek, een tweede toilet en een wastafel met meubel.

De tweede verdieping is te bereiken via een vlizoluik, in functie als bergzolder.

De woning wordt gekenmerkt door ‘oog voor detail’. Denk verder onder meer aan het geïsoleerde dak, hoogwaardige kozijnen met isolerende beglazing, een duurzame uitbouw aan de achterzijde en de optimale bereikbaarheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en natuur.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op