Dorpsstraat 138 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €1.295.000 kk
  • Bouwjaar2000
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte372 m²
  • Perceeloppervlakte3540 m²
  • Energie labelB
Download de brochure

Volledige informatie

Een topklasse woonboerderij, onderscheidend, gebouwd in 2000 en met veel respect voor materialen en omgeving perfect onderhouden. Dit pronkstuk is gesitueerd aan de zuidzijde van Valkenswaard (Borkel en schaft) en is voorzien van een uiterst compleet woonprogramma. Wonen (baden en slapen/masterbedroom) op de begane grond, ideaal als ouderslaapkamer of gastenvleugel (of mantelzorg) en op de riante verdieping nog eens 4 grote slaapkamers met complete badkamer. Woonkeuken, kantoor/thuiswerkplek, wijnkelder, bijkeuken, ‘klompenhok’. Een tuin waar het ‘buitenleven’ daadwerkelijk gevierd kan worden. Diverse terrassen, een prachtig zwembad, een bijgebouw/garage van formaat (uw auto gaat tussen de fruitbomen door van stal), grote maar vooral schitterende boompartijen (rode beuk) en als verrassing in het verlengde van de volledig omheinde tuin (lees domein) een heuse Finse grill-kota. De zomeravonden, maar vooral de winteravonden worden zeer sfeervol verlengd. Een cadeautje voor al uw gasten om hierin te mogen vertoeven. Deze villa-achtige boerderij is optimaal geïsoleerd en is derhalve voorzien van een B-label. De natuur omringd dit landelijke en voor deze omgeving kenmerkende object. Oneindige natuur, bossen, heide, wandel-en fietsroutes naar alle windrichtingen. De bereikbaarheid van Eindhoven met haar toonaangevende bedrijven is mede door vele infrastructurele veranderingen erg goed.

Ook vanuit de boerderij heeft u een heerlijk zicht op al het ‘groen’ rondom, de grote en stijlvolle raampartijen vervullen de rol van een levend schilderij. De routing is smart en het gehele object is gericht op comfort en fijne extra’s, denk aan vloerverwarming, een gashaard, een levensloopbestendige invulling (waarbij kinderen of gasten hun eigen ‘afdeling’ hebben op de eerste verdieping) met een slaapkamer en badkamer van ongekende afmetingen, aansluitend een walk-in-closet. De living is op vele manieren indeelbaar maar het echte centrum is toch de woonkeuken, met aan de ene kant de (wijn-)kelder en aan de andere kant de bijkeuken (voor plaatsten van extra witgoed, wasapparatuur etc.). Ruime entree zowel aan de voor- als achterzijde. Werkkamer, ideaal gesitueerd om privé en zakelijk gescheiden te houden.

Op de verdieping is naast het rijke woonprogramma zeer veel ruimte voor opslag of hobby (naast de grote bergruimte op de topverdieping).

Buiten, naast de vele terrassen en waterpartij, is een wandeling door de eigen tuin beslist de moeite waard. Alle seizoenen zal de tuin haar schoonheid laten zien. Het imponerende zwembad is ook ‘bij geen gebruik’ een sieraad. In het bijgebouw/garage (met vliering) is ruimte voor alle mobiliteit, de techniek ten behoeve van het zwembad en de beregeningsinstallatie.

U bent van harte welkom om ter plaatse te komen kijken, het is woonzinnig hier met een Finse touch….

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op