Heistraat 15 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €595.000 kk
  • Bouwjaar1931
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte129 m²
  • Perceeloppervlakte842 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Vrijstaand wonen in een van de meest gewilde straten van Valkenswaard. Jaren-30, charmant met een tuin als een park op een werkelijk uniek perceel (ca. 842 m²). Tussen centrum en natuur (Leenderbossen, De Malpie). Dit uiterst sfeervolle geheel is ideaal voor uiteraard de tuingenieter, de (tuin-)kasbewaarder maar ook zeer geschikt voor de hobbyisten en de houders van een praktijkruimte. Naast de woning is veel extra ruimte voor opslag of wat u ook maar kan bedenken. De tuin is volledig omheind, biedt veel privacy, heeft een overdekt terras, een carport, een garage en een heuse weelderige bloementuin. Er lijkt geen einde aan te komen! Ook een caravan of camper op eigen terrein achter de sjieke (dubbele) poort geeft een gevoel van rijkdom. De Heistraat kent een mooie diversiteit aan bebouwing en is een echte dorpsstraat met hoofdzakelijk lokaal verkeer.

De kenmerkende entree (boog) zorgt voor een aangenaam welkom. De markiezen kleden de woning nog eens extra aan. Hal met trapopgang naar de eerste verdieping.

Royale en prachtige woonkamer met parketvloer, haardpartij (speksteen), veel ruimte voor zitten, eten en ontspanning. Doorgang naar de praktische kelder. Aansluitend de ruime leefkeuken, in feite het centrum van het huis. De begane grond kent vele doorkijkjes naar alle windrichtingen. Bijkeuken met bergruimte en opstelling wasapparatuur. Separate sanitaire ruimte met toilet en fontein. Luxe en vernieuwde badkamer met grote inloopdouche, design wastafel met meubel en een decorradiator.

Vanuit buiten te bereiken, een extra berging (met trap naar de grote bergzolder, CV-installatie) en een garage/berging.

Op de eerste verdieping van het hoofdhuis zijn 3 ruime slaapkamers (met inbouwkasten) en een sanitaire ruimte. Bergkast.

Luik naar de bergzolder.

Buiten is een feest! Wat een tuin (met beregeningsinstallatie) met diverse terrassen (sierbestrating), bloemen, druiventrossen, bomen en andere aanplant! Heerlijk om hier te mogen vertoeven. Het overdekte terras zal vele avonden verlengen.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op