Hofstraat 16 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €590.000 kk
  • Bouwjaar1932
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte150 m²
  • Perceeloppervlakte398 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Uiterst charmant wonen in een zeer complete, vrijstaande jaren-30 woning midden in het (vernieuwde) centrum van Valkenswaard. De Hofstraat is subtiel verscholen achter de Kleine Markt. Alle voorzieningen zijn derhalve op loopafstand. Deze woning met garage/berging heeft een sfeervolle woonkamer, een tuinkamer (of thuiswerkplek, gedeeltelijk afsluitbaar) met openslaande deuren naar terras/tuin, een uitgebreide keuken met praktische kelder, een gastentoilet, een mooie ontvangsthal met alle leuke elementen die helemaal passen bij een woning uit deze geliefde bouwperiode, denk hierbij aan mooi timmerwerk, glas-in-lood, fraaie raampartijen, paneeldeuren, een stijlvolle trapopgang etc.

De keuken is ruim van opzet en is voorzien van vele apparatuur. Deze fijne centrale ruimte is geschakeld met de tuinkamer. Doorgang naar de bijkeuken/portaal. Sanitaire ruimte, wasgelegenheid en opstelling CV-installatie (Remeha bouwjaar circa 2009).

Badkamer met ligbad, douche, toilet en een wastafel met meubel.

Op de eerste verdieping (met grote overloop) zijn 3 royale slaapkamers met tevens een sanitaire ruimte met toilet en wastafel. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd. Middels deur vaste trap naar de tweede verdieping.

Op de tweede verdieping (met diverse Velux-dakramen en een kenmerkende dakkapel aan de voorzijde) is een (voor-) kamer als ontspanningsruimte en daarnaast slaapkamer 4 gesitueerd.

De tuin (met achterom) lijkt haast oneindig. Een heerlijke en eindelijk eens een grote ‘stadstuin’ maakt het buitenleven in het centrum erg aangenaam. Grote garage/berging (ca. 22 m²).

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken!

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op