Kerkendijk 102 Someren

Kenmerken van het huis

  • Prijs €745.000 kk
  • Bouwjaar2007
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte330 m²
  • Perceeloppervlakte800 m²
  • Energie labelA
Download de brochure

Volledige informatie

UITMUNTEND GEBOUWDE EN AFGEWERKTE VRIJSTAANDE VILLA MET KANTOOR/PRAKTIJK. TOTAAL PERCEEL MAAR LIEFST CIRCA 800 M². Strategisch gelegen tegen de natuur en nabij belangrijke uitvalswegen. Deze robuuste villa met prachtige leefruimte op de begane grond is een echt familiehuis met 6 slaapkamers en volop ruimte voor ontspanning. Tevens is dit zeer hoogwaardige object multifunctioneel inzetbaar. Op deze unieke locatie is de combinatie van wonen en werken perfect inzetbaar. De huidige eigenaar maakt van deze optie optimaal gebruik, ondersteund door een fijn kantoor (aanpandig).

Entree

Privé-oprit geschikt voor meerdere auto’s (met carport). Dubbele entree via voordeur of zijportaal. Eventuele bezoekers voor kantoor komen niet in de privé-vertrekken. Het kantoor is royaal van opzet, aansluitend is er een berging voor opslag van dossiers etc. Bergzolder met CV-installatie, techniek voor de zonnepanelen.

Indrukwekkende privé-entree met trappartij naar de eerste verdieping en doorgang naar de woonkamer welke gekenmerkt wordt door onder meer schuifdeuren, nisjes/kasten, haardpartij, erker, fraai stucwerk en een mooie houten vloer. Deze woonkamer staat in subtiele verbinding met de woonkeuken/eetkamer.

De woonkeuken is het middelpunt van het huis, compleet uitgerust en voorzien van alle comfort in niet alleen apparatuur. Er is een doorgang naar het sfeervolle overdekte terras en tevens naar het portaal met kelder (stahoogte) en de tweede entree (vanuit de oprit). Gastentoilet.

Aanpandig is de kantoor (-aan huis) ruimte te bereiken. Naast ideale werkplek ook handig als ruimte voor bijvoorbeeld nog thuiswonende (studerende) kinderen.

De eerste en twee verdieping zijn van een formaat ‘buitencategorie’. Maar liefst 6 slaapkamers, 4 op de eerste verdieping en 2 op de tweede verdieping. De tweede verdieping wordt overigens momenteel als relax-/ontspanningsruimte gebruikt. Op de eerste verdieping heeft de masterbedroom een eigen walk-in-closet. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel.

Deze bijzondere villa is optimaal geïsoleerd, is voorzien van hoogwaardige kozijnen (deels met rolluiken) en met het oog op slim energieverbruik zijn er 24 zonnepanelen (2016) geïnstalleerd.

De tuin is voorzien van een computer gestuurd beregeningssysteem. Het stijlvolle overdekte terras maakt het woonplaatje compleet.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op