Leenderweg 77a Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €325.000 kk
  • Bouwjaar1950
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte119 m²
  • Energie labelC
Download de brochure

Volledige informatie

Nabij centrum van Valkenswaard, in een kleinschalig complex, instapklare en zeer royale (bijna 120 m²!) maisonnette (eerste en tweede verdieping) met sfeervolle woonkamer, mooie keuken en badkamer, twee tot drie slaapkamers en een riant dakterras. Optie/mogelijkheid tot parkeren aan de achterzijde van het complex.

Entree met bel-unit, representatieve entree (veel privacy) voor de twee appartementen.

Op de eerste verdieping is de (woon-)keuken, met middenblok/bar gesitueerd aan de voorzijde en staat in subtiele verbinding met de woonkamer. Veel lichtinval aan zowel de voor- als achterzijde. De woonkamer is voorzien van stucwerk wanden, een houten vloer en diverse inbouwspots. Openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde.

Glasdeur naar de hal/overloop (met garderobe). Sanitaire ruimte met wandcloset en fontein. Praktische bijkeuken (met veel extra bergruimte) met spoelunit en keukenblok. Mogelijkheid opstelling wasapparatuur en/of extra witgoed. Tevens ook hier een deur naar het dakterras.

Trapopgang naar de tweede verdieping met twee slaapkamers (mogelijkheid realiseren derde slaapkamer). De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde, slaapkamer 2 is gesitueerd aan de voorzijde (met 2 Velux dakvensters). Technische ruimte tbv. zonnepanelen (10 stuks – eigendom) en CV-installatie (Nefit Ecomline HR).

Riant dakterras!

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op