Nieuwe Waterweg 55 Lelystad

Kenmerken van het huis

  • Prijs €575.000 kk
  • Bouwjaar1998
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte166 m²
  • Perceeloppervlakte478 m²
  • Energie labelA
Download de brochure

Volledige informatie

Altijd al aan het water willen wonen? Dat kan! In deze fijne vrijstaande woning op een meer dan strategische plek in Nederland. De haven en gezelligheid op korte (fiets-) afstand, maar belangrijker nog, de voornaamste steden zijn binnen handbereik (Amsterdam, Utrecht, Amersfoort etc.) maar vergeet zeker de aansluiting met de bedrijvigheid in het Noorden niet. Ultieme bereikbaarheid. De woning zelf is daarentegen rustig gelegen, is optimaal geïsoleerd en is voorzien van zonnepanelen. De afwerking is bijzonder en eigenwijs, de indeling met de vele mogelijkheden is multifunctioneel. Denk hierbij aan wonen en werken (kantoor/praktijk) aan huis. Maar ook lekker lang ‘door-wonen’ en de woning levensloopbestendig maken (baden en slapen op de begane grond) behoort tot de mogelijkheden. Thuis werken geen probleem! Drie tot vier slaapkamers. Gaat u met een kano of bootje de omgeving verkennen? Van harte welkom.

De woning heeft een oprit voor twee auto’s. De (inpandige) garage kan weer eenvoudig in gebruik worden genomen maar is momenteel in gebruik als kantoor-/praktijkruimte. Tevens is deze ruimte prima geschikt als slaapkamer op de begane grond.

Entree met toegang tot onder meer de kantoor-/praktijkruimte, de berging/bijkeuken, de meterkast (stadsverwarming) en de sanitaire ruimte. Trapopgang naar de eerste verdieping. Grote woonkamer met veel lichtinval, erker en openslaande deuren naar tuin en terras. Volop ruimte voor diverse indelingen met betrekking tot eten, zitten en ontspanning. Open keuken met Scandinavische ‘look & feel’.

Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers (realiseren van nog een extra slaapkamer, momenteel saunaruimte, mogelijk) en een uiterst royale badkamer met inloopdouche, douche-/stoomcabine met massagestralen, ligbad en een dubbele wastafel.

Tweede verdieping betreft de zolderverdieping (vlizoluik) met zeer veel bergruimte.

Buiten is een waar feestje. Verblijven in het groen, veel privacy en een prachtzicht op het water met voorbij trekkende bootjes. Terrassen en waterpartij, dubbele achterom.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op