Oortjeshof 4 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €490.000 kk
  • Bouwjaar1987
  • Type woninggeschakelde woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte109 m²
  • Perceeloppervlakte227 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Prachtige en verzorgde vrijstaand geschakelde woning op geliefde locatie te Valkenswaard. Met garage, 3 slaapkamers, woonkamer, een mooie keuken en badkamer. Volledig omheinde achtertuin met diverse terrassen en een grote zonneluifel. Veel bergruimte. Deze karakteristieke woning ligt een goede wijk waarbij alle voorzieningen op korte afstand zijn. Ook de aansluiting op het (volledig vernieuwde) wegennet is optimaal. De bedrijven aan de zuid-as van Eindhoven zijn zeer goed bereikbaar. Maar ook scholen, natuur en winkels zijn op loop-/fietsafstand.

De woning heeft een overdekte entree (met inbouwspots). Doorgang naar de garage (met loopdeur). Oprit geschikt voor het parkeren van 2 auto’s. Ook in het verkeersarme/eindige straatje is voldoende parkeerruimte. Voordeur naar ontvangsthal met garderobe, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Woonkamer met haardpartij en massief houten vloer. Keuken als gezellig trefpunt, met bijkeuken/portaal en doorgang naar de inpandige garage. Deur naar tuin en terras.

Op de eerste verdieping overloop en toegang naar de 3 slaapkamers. Badkamer compleet uitgerust met bad, douche, tweede toilet en een wastafel. Dakvenster. Voorzien van een heuse ‘scheepsvloer’.

Bergruimte en was-mogelijkheid in separate ruimte op deze eerste verdieping.

De tweede verdieping is te bereiken via een luik, zeer veel bergruimte en mogelijkheid om aldaar een extra slaapkamer te realiseren.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op