Oostrikkerstraat 6a Leende

Kenmerken van het huis

  • Prijs €450.000 kk
  • Bouwjaar2011
  • Type woning2-onder-1-kapwoning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte148 m²
  • Perceeloppervlakte310 m²
  • Energie labelB
Download de brochure

Volledige informatie

Landelijke wonen in deze grootse en moderne halfvrijstaande woning. Met een knipoog naar het verleden (boerderijstijl) en met veel oog voor het heden, dus een zeer compleet woonprogramma met aandacht voor energiereductie (energielabel B). De woning kent naast een zeer goede bereikbaarheid, in het geliefde dorp Leende, voldoende mogelijkheden voor een klein bedrijfje/praktijk aan huis (of hobby). Tevens is de woning eenvoudig levensloopbestendig te maken (realiseren van een badkamer en slaapkamer op de begane grond).

De woning heeft 3 tot 4 slaapkamers, een woonkamer/keuken (compleet ingericht met handige, diepe bergkast) met veel lichtinval zowel aan de zuid- als noordzijde. Openslaande deuren naar terras/tuin. Vrijwel de gehele begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming. Werkkamer (thuiswerkplek) of kinderkamer is separaat direct verbonden met de woonkamer. Vanuit deze ruimte doorgang naar de inpandige garage/berging met uitstortgootsteen. Openslaande deuren naar oprit aan de voorzijde van de woning.

Entree/hal met indrukwekkende vide. Een binnenkomst van formaat. Garderobe, up-to-date meterkast en een sanitaire ruimte (gastentoilet) met wandcloset en fontein. Doorgang naar de inpandige garage.

Op de eerste verdieping (overloop en op de slaapkamers) ervaart u het genot van de bijzondere hoogte van deze woning. Drie slaapkamers met een beperkte aanpassing tevens nog een vierde slaapkamer. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Separate sanitaire ruimte met wandcloset en fontein. Luxe en complete badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met wandmeubel. Vloerverwarming.

Kamer met technische installatie en mogelijkheid opstelling wasapparatuur. Berging.

Middels vlizotrap doorgang naar de royale bergzolder.

Buiten:

Zeer ruime carport met doorgang naar de achtertuin. Houtopslag. Mooie overstek ter hoogte van het keukenraam en de entree. Veel parkeerruimte (tevens van gasten) en een extra oprit voor de inpandige garage. De achtertuin is volledig omheind en voorzien van een houten berging voor fietsen en tuinbenodigdheden. Grote elektrische zonneluifel aan de achterzijde van de woning.

De woning is op korte afstand van de bedrijvigheid aan de zuid-as van Eindhoven (ASML, HTC, Maxima zkh. zijn alle op korte afstand, 10 autominuten). De natuur is letterlijk om de hoek (Leenderstrijp, Leenderbossen, De Malpie etc.). Scholen, winkels en openbaar vervoer idem.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op