Sportlaan 10 Veldhoven

Kenmerken van het huis

  • Prijs €395.000 kk
  • Bouwjaar1957
  • Type woningtussenwoning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte125 m²
  • Perceeloppervlakte206 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Sfeervolle, uitgebouwde woning met overdekt terras, royale tuin, grote berging, moderne keuken en badkamer en 3 tot 4 slaapkamers. Gelegen in geliefde wijk van Veldhoven nabij scholen, sport en uitvalswegen. De woning is gesitueerd in een fijne en rustige woonstraat.

Entree met bordes-trap, gastentoilet, trapopgang naar de eerste verdieping. Bergkast/meterkast en garderobe. Doorgang naar de woonkamer.

Sfeervolle en zeer royale uitgebouwde woonkamer met gezellige zithoek (met houthaard) en een keuken welke subtiel onderdeel uitmaakt van het woongenot op de begane grond. De keuken in hoekopstelling is voorzien van vele apparatuur. Mooie doorkijk vanuit de keuken in de tuin. Openslaande deuren naar het overdekte terras en tuin.

Op de eerste verdieping zijn 2 tot 3 slaapkamers waarbij een slaapkamer momenteel in gebruik is als bergruimte/werkkamer. Moderne badkamer met grote comfortdouche, een wandcloset en een fraaie wastafel met meubel. Designradiator. Vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping met voorzolder (bergruimte, wasruimte), met dakkapel en tevens de vierde grote slaapkamer met dakkapel.

De tuin is geweldig met veel privacy. Uiteraard is het overdekte terras (met 2 lichtkoepels) een verlenger van de seizoenen!

De berging is gesitueerd op het achterste gedeelte van het perceel, met grote deur en separate loopdeur. Achterom.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op