Vierlanderhof 5 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €479.000 kk
  • Bouwjaar1987
  • Type woninggeschakelde woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte136 m²
  • Perceeloppervlakte238 m²
  • Energie labelC
Download de brochure

Volledige informatie

AANTREKKELIJKE PRIJSSTELLING! Wat een heerlijk vrijstaand (geschakeld) huis! Op een populaire locatie zeker nu de bereikbaarheid van dit gedeelte van Valkenswaard optimaal is. Bedrijven aan de zuid-as van Eindhoven zijn op circa 10 minuten auto-afstand. Tevens zijn natuur, winkels, scholen en sportvoorzieningen letterlijk om de hoek. De woning is gesitueerd in een rustige woonstraat voor hoofdzakelijk enkel bestemmingsverkeer.

De uitgebouwde woning heeft de beschikking over 3 ruime slaapkamers (eenvoudige mogelijkheid realiseren 4e slaapkamer), een moderne keuken en badkamer/sanitair, een tuinkamer/speelkamer of thuiswerkplek, een aanpandige garage (met oprit) en een sfeervol overdekt terras.

Overdekte entree, ontvangsthal met meterkast, garderobe, sanitaire ruimte en trapopgang naar de eerste verdieping.

Grote woonkamer met massief houten vloer, haardpartij en veel lichtinval. De uitgebouwde woonkamer loopt over in de tuinkamer, kinderkamer of eventueel als fijne thuiswerkplek (met grote lichtstraat, inbouwspots en openslaande deuren naar tuin en terras). Moderne en complete keuken met doorgang naar de aanpandige gerage. En een mooie doorkijk richting de achtertuin…….

De garage is voorzien van een lichtkoepel, een kanteldeur en een separate deur naar tuin en (overdekte) terras.

Op de eerste verdieping 3 ruime slaapkamers, de hoofdslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van twee rolluiken. Moderne badkamer met ligbad, royale douche, tweede wandcloset en een wastafel met meubel. Groot Velux dakraam.

Via een vaste trap en portaal doorgang naar de tweede verdieping (wasruimte). Grote bergzolder met eenvoudige mogelijkheid realiseren van een 4e slaapkamer. Technische ruimte met CV-installatie.

Buiten is een fantastisch overdekt terras, echt een verlenger van de seizoenen. De achtertuin is volledig en fraai omheind en biedt voldoende privacy.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op