Warande 13 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €400.000 kk
  • Bouwjaar1960
  • Type woningtussenwoning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte140 m²
  • Perceeloppervlakte204 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Een woning van formaat, een woning die klaar is om in te trekken en dan ook nog eens een tuin die uw zomer gaat verlengen! Prachtig wonen wederom, op een geliefde locatie te Valkenswaard nabij scholen, natuur en uitvalswegen. Karakteristieke bouwstijl voor deze hoek van Valkenswaard. Deze over de volle breedte uitgebouwde woning is formidabel afgewerkt waarbij naast schoonheid ook gedegen gekeken is naar kwaliteit en duurzaamheid (zonnepanelen, nieuwe CV, dubbel glas etc.).

U parkeert uw auto direct voor de deur. Ruime afstand tussen de woning en de straat, de woning met de kenmerkende erker. Wat een heerlijke entree! Vanuit de royale hal (met uitnodigend gastentoilet) komt u in de woonkamer. Een showroom in feite. De moderne vloer met vloerverwarming zorgt voor een podium waarop de imposante woonkamer (met trendy haard) en keuken/eetkamer schitterend uitkomen. De complete en uitdagende keuken/eetkamer aan de achterzijde van de woning gecombineerd met de schuifpui én het zicht op de tuin maken dit deel tot het centrum van het woongenot op de begane grond.

Overloop met toegang tot de diverse vertrekken en vaste trap naar de tweede verdieping.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers (een kamer is momenteel in gebruik als kleedkamer). Zeer royale kamers, ook zeer praktisch voor studerende kinderen of juist een extra thuiswerkplek. Badkamer met ligbad (en douchehoek), een tweede toilet en een wastafel met meubel.

Op de tweede verdieping is naast de wasruimte en technische ruimte (+bergruimte), een zeer grote vierde slaapkamer met twee dakkapellen.

De tuin is een plaatje. Vakantie in eigen land is nog steeds actueel maar hier zeker geen strafexpeditie. Veel privacy, jacuzzi (overdekt terras), leuke zitjes en natuurlijk een handige achterom.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken!

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op