Wolbergstraat 14 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €325.000 kk
  • Bouwjaar1926
  • Type woninghoekwoning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte131 m²
  • Perceeloppervlakte438 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Halfvrijstaande en uitgebouwde (dak 2 zijden) centrum-woning (wandelafstand Markt Valkenswaard) op riant perceel (circa 438 m²) met ruime garage (circa 28 m²), woonkamer uit 2 gedeelten, keuken/bijkeuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Grote bergzolder.

Deze oorspronkelijke jaren-30 woning is gedeeltelijk gemoderniseerd (grotendeels voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen, draai-/kiepramen, met isolerende beglazing) en biedt meer dan voldoende ruimte voor een gezin die er weer helemaal ‘hun’ woning van gaat maken. De tuin is dan ook een heerlijk speeldomein terwijl centrum, winkels, scholen en bossen op korte afstand zijn. De vrijstaande garage (met kap) is ideaal voor hobby en/of opslag).

Ruime entree, trapopgang naar de eerste verdieping. Garderobe en kelderkast. De woonkamer is onderverdeeld in een zit- en eetgedeelte en een aparte televisiekamer/werkkamer. Keuken en bijkeuken. Gastentoilet en badkamer met douche en wastafel.

Op de eerste verdieping 4 slaapkamers waarvan 2 grote slaapkamers aan de achterzijde zijn gesitueerd. Een grote en een kleine slaapkamer aan de voorzijde. Overloop met bergkast.

Op de tweede verdieping is een grote bergzolder te bereiken via een luik.

In de tuin is een grote garage (met stalen kanteldeur en 2 separate loopdeuren) met kap. Achterom naar verrassend diepe achtertuin op zuiden georiënteerd.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op