Wollenbergstraat 9 Waalre

Kenmerken van het huis

  • Prijs €975.000 kk
  • Bouwjaar1960
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte335 m²
  • Perceeloppervlakte1801 m²
Download de brochure

Volledige informatie

Bijzondere huizen hebben een naam! Deze prachtige vrijstaande villa heeft vele verrassende dimensies. Dit object is een verscholen herkenningspunt nabij het centrum van Waalre, op korte afstand van de machtige bossen. Het perceel is meer dan riant, circa 1.800 m² privacy met veel groen, aangekleed met diverse terrassen en een zwembad.

De villa of zeer ruime bungalow is doordacht ingedeeld. Maar liefst meer dan 300 m² woonoppervlakte, dit betekent een scala aan mogelijkheden. Naast uiteraard de factor wonen kan er invulling worden gegeven aan een kantoor (werkplek) aan huis, een praktijk, mantelzorg etc. Er is voor de bewoners maar ook voor gasten meer dan voldoende parkeerruimte op eigen terrein. Kantoor en privé kan zelfs volledig gescheiden worden opgezet.

De living is groots, met bibliotheek of tuinkamer (en-suite), een sfeervolle zithoek met een klassieke haardpartij, vele raampartijen, mooie en hoogwaardige afwerking, subtiele inmenging van keuken, werkkamer en eetgedeelte richting het fraaie terras. De doorgang naar de entree is passend bij een villa in dit segment.

Drie tot 4 slaapkamers (afhankelijk hoe u de ruimtes wil inzetten), twee badkamers. De absolute verrassing van de woning is de master-bedroom met inloopkast en een badkamer in de vorm van een wellness-centre!! Inloopdouche, jacuzzi, steaming-room (u waant zich in een hotel), wastafels in een niet alledaagse uitvoering. Slaapkamer 2 is tevens voorzien van een badkamer (douche en wastafel). Slaapkamer 3 of 4 kunnen ook eenvoudig de benaming kantoor of thuiswerkplek krijgen. De keuze aan u.

Het souterrain is een fijn extra. Er is reeds een wijnkelder aanwezig, de andere ruimte op dit niveau biedt mogelijkheid voor fitness, muziek of gewoon opslag.

Buiten vertoeven doet u in uw ‘eigen park’. Volledig omheind, veel groen, 100% privacy. Dubbele achterom, een carport voor meerdere auto’s. Sublieme ligging, de vooraanstaande bedrijven en uitvalswegen zijn op korte afstand.

Wilt u wonen op een niveau, levensloopbestendig maar met zeer veel extra comfort? Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op