Onze diensten

Verkopen
Een woning of appartement verkopen is een bijzondere aangelegenheid. Als makelaar verkopen wij uw huis, maar u verkoopt uw ‘thuis’. U maakt mogelijk de volgende stap in uw wooncarrière, aan ons de taak om de verkoop van uw huis optimaal voor u te regelen. Een intensief maar veelal mooi en plezierig traject waarbij we voor u de beste koper uit de markt halen. Natuurlijk ligt daar een top brochure en presentie aan ten grondslag. Maar de basis is dat de makelaar in nauw overleg met u als verkoper op pad gaat om die ‘beste koper’ te vinden. Ondersteund door alle mogelijke multimedia (Funda, LinkedIn, Facebook etc.) en een zorgvuldig beheert netwerk zijn we hier al vele jaren succesvol in. Samen met u bepalen we het tempo waarin we diverse instrumenten inzetten, van ‘stille verkoop’ met beperkte en zorgvuldig gekozen publiciteit tot en met de inzet van alle mogelijke middelen om voor u een verkoop te realiseren.

Aankopen
‘Aan de andere kant van de tafel’. Daar vindt aankoop plaats. Bij aankoop gaat de makelaar in opdracht van u op zoek naar de gewenste woning met als doel deze beoogde woning tegen de beste voorwaarden aan te kopen. Ook als u al een woning of appartement op het oog heeft. Voordeel gegarandeerd. Rosendaal Makelaardij heeft een intensieve samenwerking met diverse bouwkundigen en architecten om u nog completer van dienst te zijn.

Waardebepaling/taxatie
Buitenzwembad, twee badkamers, woonkeuken, tuin met achterom, kelder, balkon, dubbele garage, op de derde verdieping, in centrum of juist buitengebied, op A-locatie, op fietsafstand van ASML, nabij bossen, energiezuinig……..allemaal onder het dak van een huis! Wat is het allemaal waard? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op