Emilie Wertheimlaan 13 Eindhoven

Kenmerken van het huis

  • Prijs €995.000 kk
  • Bouwjaar1993
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte255 m²
  • Perceeloppervlakte1081 m²
  • Energie labelA
Download de brochure

Volledige informatie

Er zijn huizen die zich niet in één shot laten vangen! Prachtige en zeer riante villa (u mag het ook een klasse-bungalow noemen) in een van de mooiste residentiële wijken van Eindhoven. De 3 R’s zijn beslist van toepassing; ruimte, rust en royaal wonen. Veel privacy in een wijk waar in feite alleen de bewoners komen. Er is veel ruimte voor een optimaal woongenot. Alles is royaal van opzet, de bereikbaarheid is een echte pré. Vanuit deze mooie habitat bent u in enkele minuten op de A2, Eindhoven Airport en de bedrijven aan onder meer de zuid-as van Eindhoven (ASML, HTC, ziekenhuizen).

Deze magnifieke bungalow-villa (er is eigenlijk geen ‘benaming’ aan dit object te hangen….) is multifunctioneel. Geschikt als eengezinswoning, maar zeer zeker als levensloopbestendige woning met alle fijne functionaliteiten in een ‘extra large’ uitvoering op één niveau. Drie slaapkamers (5 eenvoudig te realiseren), 2 badkamers, een oneindige living, mogelijkheid kantoor/praktijk aan huis, een dubbele aanpandige garage, keuken, bijkeuken, wasruimte, overdekt terras, tuinhuisje, veel parkeermogelijkheid op eigen terrein en last but not least, een schitterende tuin met veel vrijheid om heerlijk te vertoeven.

De routing van het huis is doordacht. Logisch is de indeling, wat het woongenot nog meer ten goede komt. De vele raampartijen zorgen voor een continu ‘contact’ met buiten. Een beleving van alle seizoenen, of u de haard in de living nu aan of uit hebt. De entree alleen al is imposant!

De living is het centrum van het huis, de verbinding met de keuken is subtiel. De keuken is praktisch van opzet en is onder meer voorzien van een riante kelderkast.

De linkervleugel van de woning is gericht op slapen en baden. Een gasten- of kinderslaapkamer met eigen badkamer. De masterbedroom is als een hotelkamer. Deze slaapkamer heeft de beschikking over een badkamer en-suite. Openslaande deuren naar de tuin. Ook aan deze zijde van de woning is er een mogelijkheid voor een werkruimte (kantoor/praktijk) aan huis. Actueler en gewenster dan ooit! Het realiseren van twee extra slaapkamers (4 en 5) is een beperkte ingreep.

Aan de rechterzijde van de woning (momenteel kantoor/thuiswerkplek) kan tevens gebruikt worden als slaapkamer. De bijkeuken, wasruimte en de doorgang naar de dubbele aanpandige garage onderstrepen het comfort van deze bijzondere villa.

De voortuin wordt direct omgeven door de parkachtige omgeving (letterlijk voor de deur), de achtertuin is een privé groene oase met onder meer een overdekt terras (direct aan de woning) en een tuinhuisje (achterzijde perceel).

Dit schitterende object wordt gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking, gebruik van eerste klas materialen, aandacht voor een laag energieverbruik (zonnepanelen) en een zeer goede isolatie.

Als deze jas u past (en staat) dan is deze multifunctionele en uiterst comfortabele villa instapklaar.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op