Gele Rijersplein 44 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €850.000 kk
  • Bouwjaar2013
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte153 m²
  • Energie labelA
Download de brochure

Volledige informatie

Superlatieven schieten te kort bij dit prachtige, zeer ruime en complete penthouse in hartje centrum te Valkenswaard. Een stijlvolle living met luxe keuken, zithoek en eethoek in een sublieme ruimte, subtiel in sfeervolle compartimenten onderverdeeld waarbij optimaal gebruik is gemaakt van deze schitterende verdieping met fraaie raampartijen. Twee royale slaapkamers, beide met badkamer. Het penthouse is onderscheidend mede door de aanwezigheid van een terras ‘in het groen’ direct bij de zithoek, een semi-open kantoorruimte en als kers op de taart een heuse toren-kamer met gigantisch roof-top dakterras. Daarnaast in het souterrain 2 garages en een wijnkelder/berging. Een uniek penthouse voor Valkenswaard, u torent er hoog boven uit!!

Entree

Representatieve entree (naast ingang parkeergarage met auto-lift) met brievenbussen, videofoon en lift naar het penthouse op de 4e én 5e etage. Voldoende parkeerruimte voor gasten op het parkeerterrein voor het appartementencomplex.

Penthouse

Inkom met garderobe (-kast) en gastentoilet met wandcloset en fontein. De luxe en zeer complete keuken (met kookeiland) is het centrum van deze verdieping. De keukenopstelling als een ‘roomdivider’ zorgt voor een strakke scheiding tussen de zitkamer en de riante eetkamer. De vele raampartijen op het zuiden zorgen voor een mooie lichtinval.

De zitkamer lijkt door de grote schuifpui over te lopen in het grote balkon/terras (met automatische zonneluifel/inbouwspots). Het zicht op het vele groen versterkt het buitengevoel. Praktische studeer-/kantoorkamer, separaat gesitueerd, ook ideaal als thuiswerkplek.

Naast de masterbedroom, met badkamer (voorzien van een inloopdouche, wastafel en wandcloset) is er een tweede ruime (kinder-/gasten-)slaapkamer. Ook deze kamer heeft een eigen tweede badkamer met ligbad, wastafel en wandcloset.

Via een trap komt u in de toren-kamer, uiteraard multifunctioneel inzetbaar. Aansluitend het geweldige en grote roof-top terras. Grote gezelschappen kunnen hier het glas heffen en genieten van het machtige uitzicht. De skyline van Eindhoven is zelfs zichtbaar.

In het souterrain is een eigen berging, voldoende ruimte voor vele mooie flessen maar natuurlijk ook voor fietsen of andere (sport-) benodigdheden. Daarnaast twee garages, beide voorzien van een elektrische en op afstand bedienbare sektionaaldeur. Er is een centraal punt voor het opladen van elektrische fietsen.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op