Hoogstraat 167c Eindhoven

Kenmerken van het huis

  • Prijs €315.000 kk
  • Bouwjaar1983
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte48 m²
  • Energie labelC
Download de brochure

Volledige informatie

Omringt door de highlights van Eindhoven! Dit fijne en uiterst praktische centrum-appartement (Schrijversbuurt) is ideaal voor starters, werknemers van de diverse toonaangevende bedrijven die Eindhoven rijk is, maar ook voor liefhebbers van een tweede stek in het gewilde Eindhoven. Of u nu naar het voetballen wilt gaan, een concert bezoeken in het Muziekgebouw, een hapje eten op de Kleine Berg, een supermarkt links en rechts, dat ene fijne café, shoppen, een wandeling door het park en aansluitend naar het theater aldaar, het van Abbe- of Philipsmuseum……glowen gaat u altijd in deze heerlijke stad en dito omgeving.

Het appartement is compleet uitgerust en voorzien van een nette (algemene) entree met meterkast en eigen royale berging (op de begane grond), handig om bij binnenkomst meteen uw fiets te stallen.

Op de tweede verdieping is het appartement gesitueerd met veel privacy. Entree met garderobe. Woonkamer met veel lichtinval en via schuifpui naar het riante terras, oriëntatie op zuid-oost.

Moderne keuken met diverse apparatuur waaronder een koelkast, gasfornuis, afzuigkap, spoelbak en vaatwasmachine.

Portaal/gang met toegang tot de diverse vertrekken; separate sanitaire ruimte, bergruimte met CV-installatie (Vaillant, bouwjaar circa 2012), opstellingsmogelijkheid voor wasapparatuur. Extra bergruimte via luik/zolder.

Mooie slaapkamer met klein balkon en inbouwkast. Badkamer met comfortabele douche en een wastafel.

Dit kleinschalige appartementencomplex ligt op een uiterst strategische locatie te Eindhoven. In principe is alles op fiets- en/of loopafstand te bereiken wat Eindhoven en omgeving aangaat.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op