Jeneverbeslaan 27 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €495.000 kk
  • Bouwjaar1971
  • Type woninggeschakelde woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte144 m²
  • Perceeloppervlakte312 m²
  • Energie labelC
Download de brochure

Volledige informatie

Royale, vrijstaand geschakelde en uitgebouwde woning met aanpandige garage in een goed bereikbaar gedeelte van Valkenswaard. Nabij natuur en uitvalswegen. De zuid-as van Eindhoven is tevens met de fiets goed ‘aan te vliegen’.

De charmante woonkamer (met haard) is op vele manieren indeelbaar, zeker aan de uitgebouwde tuinzijde (veel lichtinval, westzijde) is het goed toeven. Veel praktische ruimtes naast de woonkamer en de semi-open keuken, denk hierbij aan de bijkeuken, de aansluiting met de aanpandige garage en aan de linkerzijde van de woning een berging/inkom die ook prima dienst kan doen als thuiswerkplek/kinderkamer. De vele ruimte op de begane grond nodigt ook uit om de woning in te zetten (aan te passen) op termijn in het model van een bungalow. Keuze te over.

Op de verdieping zijn momenteel 2 royale slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers) en een badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. De woning upgraden met meerdere slaapkamers is relatief eenvoudig uitvoerbaar.

Aan verduurzaming is veel gedaan; isolatie, de gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en is voorzien van zonnepanelen.

De voorzijde van de woning biedt voldoende ruimte voor het parkeren van diverse voertuigen op eigen terrein (auto, camper, caravan). De heerlijk gesitueerde achtertuin (terras op westen) biedt veel privacy en is voorzien van een berging.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op