Lommel

Kenmerken van het huis

  • Prijs €549.000 kk
  • Bouwjaar1996
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte205 m²
  • Perceeloppervlakte982 m²
  • Energie labelB
Download de brochure

Volledige informatie

Prachtige vrijstaande (en multifunctionele) villa net over de grens van Nederland. Valkenswaard en Eindhoven (ASML, HTC – nieuwe N69 – optimale verkeersaansluiting) op korte afstand. Markante en onderscheidende bouw op een perceel van bijna maar liefst 1.000 m². Deze bungalow en villa in één heeft de beschikking over 4 grote slaapkamers en 3 badkamers; er is een volledig woonprogramma op de begane grond (als bungalow – slaapkamer en badkamer) en er is een recent volledig vernieuwd guesthouse (met separate ingang), ideaal voor uw gasten, ouders of nog (steeds langer) thuiswonende kinderen, tevens met een slaapkamer en een badkamer. Op de verdieping van het hoofdgebouw zijn twee riante slaapkamers en een badkamer.

De begane grond is werkelijk schitterend, met een mooie living en een subtiele verbinding met de luxe leefkeuken. De keuken is van een hoogwaardig niveau en voorzien van alle gemakken. De eethoek is fijn tuingericht. Aansluitend een bijkeuken met CV-installatie en een opstellingsmogelijkheid voor wasapparatuur. Doorgang naar tuin en terras.

De ontvangsthal is statig met een fraaie trapopgang naar de eerste verdieping. Gastentoilet. Voor het huis is een goede mogelijkheid voor in- en uitrijden en er is veel ruimte voor het parkeren op eigen (eventueel afsluitbaar) terrein, voor circa 5 tot 6 auto’s. Grote garage (met elektrische deur) aan de linkerzijde van de woning, met carport.

Parkachtige tuin met zicht op het vele groen aan de achterzijde. Diverse (overdekte) terrassen en een praktisch en sfeervol tuinhuis met bar en mogelijkheid om de avonden en weekenden te verlengen. De tuin is een waar feestje om te mogen vertoeven. Achterom met op wandelafstand de vele mooie natuur.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken!

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op