Opera 112 Eindhoven

Kenmerken van het huis

  • Prijs €675.000 kk
  • Bouwjaar1999
  • Type woninghalfvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte143 m²
  • Perceeloppervlakte475 m²
  • Energie labelA
Download de brochure

Volledige informatie

Wat een locatie en wat een bijzonder huis! Half-vrijstaand wonen op een uniek perceel in deze geliefde wijk. En ondanks de recent begonnen zomer, is er toch al een klap op de vuurpijl te melden; de aanwezigheid van de

garage/bijgebouw met een oppervlakte van maar liefst circa 43 m². Ideaal voor de hobbyisten onder ons, maar zeker ook voor klein kantoor of praktijk aan huis. Onder verrassende architectuur gebouwd, mooie materialen, een sfeervolle woonkamer, een leefkeuken met aansluitend een prachtig overdekt terras. Op de verdiepingen zijn een drietal grote slaapkamers en uiteraard een mooie badkamer. De woning is optimaal geïsoleerd, is voorzien van zonnepanelen en dat vertaalt zich in een gunstig energielabel A. De tuin is een reden voor vele tuinfeestjes. Diverse terrassen, het eerder benoemde fijne overdekte terras en een compacte whirlpool. De achterom scheidt de achtertuin van de zeker zo riante zij- en voortuin. De wijk is met name bedoelt voor lokaal verkeer. Winkels op loopafstand, een goede aansluiting op het openbaar vervoer en uitvalswegen. De bedrijvigheid van Eindhoven en de omliggende steden is op korte fiets- en autoafstand.

Fraaie kozijnen, unieke daklijnen, een kenmerkend rond raam, markiezen, uitdagend gootwerk, vele facetten zorgen

ervoor dat u een ‘anders-dan andere’ object binnen handbereik heeft.

Stijlvolle entree met gastentoilet, meterkast en garderobe. Trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer en leefkeuken zijn subtiel met elkaar verbonden. Een houten vloer, shutters en diverse ander elementen maken een woongenot op de begane grond compleet. De leefkeuken is het centrum van het huis, voor krant, koffie, studie en andere gezellige momenten (schuifpui met elektrisch bedienbaar rolluik). Het overdekte terras verlengt de voor- en najaarsavonden. De raampartijen versterken het binnen-buiten gevoel.

Op de eerste verdieping zijn 2 grote slaapkamers gesitueerd, volop ruimte voor kledingkasten. De tweede slaapkamer

heeft zelfs een ‘doorloop’ naar een extra ruimte/kamer, zeer geschikt voor langer thuiswonende kinderen die een eigen studeerruimte ambiëren.

Een complete badkamer met ligbad, comfortdouche, een tweede toilet en een wastafel met uitgebreid meubel.

Vaste trap naar de tweede verdieping met technische ruimte (CV en opstellingsmogelijkheid voor was-apparatuur). Grote derde slaap- of speelkamer. Deze kamer is momenteel in gebruik als fitnessruimte (uw eigen sportschool aan huis).

De garage/bijgebouw is uitzonderlijk (groot) voor een huis in dit segment. Voorzien van een op afstand bedienbare elektrische sektionaaldeur, een separate loopdeur, een tegelvloer en volop bergruimte. Extra houten berging

(geïsoleerd en onderhoudsvrij) in de tuin voor divers klein materiaal.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op