Parallelweg Noord 26 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €499.000 kk
  • Bouwjaar1965
  • Type woning2-onder-1-kapwoning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte142 m²
  • Perceeloppervlakte360 m²
  • Energie labelC
Download de brochure

Volledige informatie

Nabij centrum (loopafstand), natuur, park (De Kleine Meer), sport en scholen (De Smelen School en Were Di) is deze royale twee-onder-een-kap woning gesitueerd, in een geliefd gedeelte van Valkenswaard-Noord. Met vrijstaande garage/oprit, 5 slaapkamers en een sfeervolle woonkamer met separate keuken/bijkeuken. Vanuit deze kindvriendelijke woonomgeving is er een zeer goede bereikbaarheid tov. de bedrijvigheid aan de zuid-as van Eindhoven. Tevens is de natuur letterlijk om de hoek, als heerlijk startpunt van vele wandelroutes (Visvijvers, Valkenhorst etc.).

Entree met garderobe, gastentoilet, bergkast en doorgang naar zowel de keuken als woonkamer. Trapopgang naar de eerste verdieping.

Ruime woonkamer met stijlvolle vloer, veel lichtinval en een fraaie haardpartij. Tevens een fijne hoek als thuiswerkplek of gewoon als lees-/studyhoek. Deur naar tuin en terras aan de achterzijde.

Separate keuken (met ontbijttafel) met zicht op de zijtuin. Bijkeuken met extra douche, opstelling van wasapparatuur en eventueel extra witgoed. Deur naar terras en tuin.

Eerste verdieping is voorzien van maar liefst 4 slaapkamers. Badkamer met ligbad en wastafel met meubel. Vaste trap naar de tweede verdieping. Balkon aan de voorzijde, dakterras aan de achterzijde.

Grote tweede verdieping met voorzolder (veel opslagruimte), technische ruimte met CV-installatie (ATAG, bouwjaar circa 2018). Slaapkamer 5 met tevens een extra bergruimte.

Riante tuin rondom de woning, de achtertuin is afgescheiden middels een poort. Garage met kanteldeur en een separate loopdeur.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op