Valkenswaardseweg 37 Waalre

Kenmerken van het huis

  • Prijs €1.095.000 kk
  • Bouwjaar1917
  • Type woningvrijstaande woning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte137 m²
  • Perceeloppervlakte1564 m²
  • Energie labelA
Download de brochure

Volledige informatie

Prijs op aanvraag – Op stand ‘buiten’ wonen! Deze prachtig gesitueerde vrijstaande jaren-30 woning te Waalre is een lust voor het oog. Schitterende detaillering zorgt vanuit elke positie voor een aantrekkelijk schouwspel van (dak-) lijnen. De woning wordt omgeven door oneindig groen tussen Villa Treeswijk en de Eindhovensche Golf.

Via een poort aan de achterzijde bent u gegarandeerd van vele uren wandelplezier. Uniek terwijl de bereikbaarheid van deze woning erg aantrekkelijk is. Dit wonen aan de bosrand kan ook nog eens worden gecombineerd met wonen én werken. Op het perceel is een karakteristiek kantoor of guesthouse gesitueerd. Ideaal voor het ontvangen van zowel privé als zakelijke gasten. Parkeren op eigen terrein is volop mogelijk met toegang via een stijlvolle elektrische poort.

Op het volledig omheinde terrein (perceelgrootte meer dan 1.500 m²) waant u zich in uw eigen park waar alle seizoenen heerlijk hun gang kunnen gaan. Fantastisch toch om hier getuige van te kunnen zijn.

Zoals het in Brabant hoort is de achterdeur de hoofdingang. Via een representatieve entree (garderobe en gastentoilet) komt u in de zeer charmante woonkamer (openslaande deuren naar terras, houten vloer, vele raampartijen met luiken) met zithoek, eethoek als centrum van dit vertrek en de leeshoek met haardpartij. De vele raampartijen zijn de doorkijkjes én verbinding met de fraaie natuur.

De keuken aan de voorzijde is tevens een klassieke plek voor een ontbijt met krant. De hal is een mooi ‘knooppunt’ tussen woonkamer en keuken waarbij de zeer praktische kelderruimte niet over het hoofd mag worden gezien. Uitermate geschikt voor vele flessen wijn en andere dagelijkse benodigdheden……..

De voordeur is vooral een sieraad van het huis en zal enkel geopend worden met speciale gelegenheden……zoals het hoort.

Op de verdieping (met een trapopgang die gezien mag worden) zijn vier royale slaapkamers. Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gesitueerd, de andere twee aan de achterzijde.

De badkamer (met dakkapel) is compleet ingericht en voorzien van een tweede toilet, een ligbad, een douche en een wastafel.

Op de verdieping is nog een extra bergkast. Vanuit een slaapkamer is er een doorgang (via luik) naar de grote tweede verdieping. Mogelijkheden te over om hier nog een extra kamer te realiseren.

In de riante tuin is het bijgebouw gesitueerd, zoals gezegd, ideaal voor guesthouse of kantoor (met zolderverdieping). Aansluitend een berging voor de diverse tuinbenodigdheden. Carport geschikt voor meerdere auto’s.

Van harte welkom om dit unieke object te komen bezichtigen, al kan in dit geval beter de term ‘bewonderen’ worden gebruikt.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op