Waalreseweg 1G Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €525.000 kk
  • Bouwjaar1987
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte155 m²
  • Energie labelA
Download de brochure

Volledige informatie

OPEN HUIS, ZATERDAG 11 MEI AANSTAANDE VAN 14.00u – 16.00u. WELKOM! Het ene appartement is het andere niet! Heerlijk centraal wonen in dit riante en eigenwijze appartement (woonoppervlakte ca. 155 m²) hartje centrum Valkenswaard. Het appartement is op de tweede woonlaag gesitueerd en maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats in het souterrain (voorzien van elektrische toegangsdeur) en een eigen (grote) berging van ca. 21 m²! De lift brengt u hoog en droog naar de tweede verdieping.

Luxe keuken en sanitair, een living van formaat, twee grote slaapkamers en een serre-terras om vrijwel het gehele jaar ‘binnen-buiten’ te zitten. De gezellige markt van Valkenswaard is op enkele meters……

Via een algemene entree komt u in het voorportaal van uw eigen appartement, met garderobe en ruim gastentoilet. De vrolijke woonkamer kent vele raampartijen, glasdeuren, inbouwkasten, vele mogelijkheden tot inrichting en is voorzien van een haardpartij. Geen ‘standaard-werk’ maar juist onderscheidende aspecten alom. Vanuit deze centrale ruimte is er doorgang naar de serre, de slaapvleugel en de keuken.

De keuken vormt als het ware de ‘boeg van het schip’. Fraai zicht naar voren, juist weer richting de andere kant van het levendige centrum. De keuken is compleet ingericht met onder meer een vaatwasmachine, elektrische kookplaat (met centraal afzuiging), een Quooker en een heuse ontbijtbar voor de krant en koffie. Direct aansluitend op de keuken is er een voorraadkast en een grote bijkeuken voor extra witgoed, de CV-installatie en een mogelijkheid voor opstelling van wasapparatuur.

Aansluitend op de living én op de masterbedroom is er een zomer-/winter terras. Binnen en toch buiten verblijven vice versa. Zeker in Nederland verlengt juist dit comfortabele terras de seizoenen, een slimme zet.

Zeer praktisch vanuit de woonkamer (schuifpui) maar ook fijn voor de ochtendzon vanuit de grote slaapkamer (schuifpui met hor). Uiteraard heeft deze hoofdslaapkamer ook een ingang vanuit de hal.

Slaapkamer 2, ook zeer ruim bemeten, is westzijde georiënteerd. Deze slaapkamer heeft zelfs de beschikking over een walk-in-closet.

Luxe en recent vernieuwde badkamer met inloopdouche (regendouche/handdouche), tweede toilet en een dubbele wastafel met meubel. Mooi ‘bekleed’ met grote tegels, spiegel en verlichting.

In het souterrain is zoals eerder benoemd de eigen parkeerplaats en berging. De berging is opvallend groot (met kasten), maar liefst ca. 21 m², ideaal voor wijnopslag of voor bijvoorbeeld uw (elektrische) fietsen.

Energieverbruik speelt vandaag de dag een steeds voornamere rol, met een A-label is dat goed geregeld.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op