Leenderweg 43A Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €290.000 kk
  • Bouwjaar2006
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte53 m²
  • Energie labelA
Download de brochure

Volledige informatie

Comfortabel wonen in het centrum van Valkenswaard. Dit tweekamer appartement voelt nog steeds als nieuw, is

optimaal geïsoleerd en is geschikt voor een brede doelgroep. Er is een lift aanwezig, een eigen garage op een omsloten binnenterrein, een fietsenberging en als kers op de taart, een groots dakterras op het westen, heerlijk voor de middag- en avondzon. Er is een goede aansluiting op zowel openbaar vervoer als op het recentelijke sterk verbeterde wegennetwerk, de zuid-as van Eindhoven is met de fiets maar ook met de auto goed bereikbaar.

Het appartement is fijn gesitueerd tussen de Markt en De Statie, alle voorzieningen zijn op loopafstand. Entree met trapopgang, lift en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Het appartement is gesitueerd op de eerste verdieping. Hal met doorgang (en separate sanitaire ruimte met wandcloset met fontein) naar de woonkamer en moderne open keuken. Er is meer dan voldoende ruimte voor een eigen indeling met betrekking tot televisie, eten, ontspannen/study. De keuken is van alle gemakken voorzien en is op een leuke manier ‘connected’ met de woonkamer. Slaapkamer met doorgang naar de technische ruimte en het dakterras. Badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel/inbouwspots.

Het dakterras is er een van formaat. Een fraai zicht op de ‘groene’ omgeving en ruimte voor vele gasten om samen de zomeravonden te vieren. Het kleinschalige complex met garages (enkel voor bewoners) en binnenterrein (met elektrische en op afstand bedienbare poort) is ‘goed thuiskomen’.

Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op