Meerstraat 27 Valkenswaard

Kenmerken van het huis

  • Prijs €550.000 kk
  • Bouwjaar1938
  • Type woning2-onder-1-kapwoning
  • Verkocht Nee
  • Koop of huur koop
  • Woonoppervlakte145 m²
  • Perceeloppervlakte216 m²
Download de brochure

Volledige informatie

In wellicht de leukste, verscholen en kleine straat, nabij het centrum van Valkenswaard, staat deze uitgebouwde ‘jaren-30’ woning (twee-onder-een-kap) in een autoluwe omgeving. Een mooie sfeer in deze karakteristieke woning met leefkeuken, modern sanitair en 4 royale slaapkamers. Een ruime en volledig omheinde tuin op het westen met berging en achterom. Een woonoppervlakte van circa 145 m² en derhalve een riant woonprogramma op de begane grond met een stijlvolle ontvangsthal met fraaie trappartij, kenmerkende binnendeuren en een woonkamer waar het goed toeven is. Er is met mooie materialen gewerkt, veel lichtinval en er zijn vele manieren om de woonkamer annex (leef-) keuken in te delen. De haardpartij staat slim centraal voor zowel de zit- als eethoek. De eethoek maakt momenteel op een speelse manier deel uit van de landelijke keuken, met zicht en aansluiting op de tuin. Nabij de keuken is de kelder en de bijkeuken/berging praktisch gesitueerd (met opstellingsmogelijkheid voor was-apparatuur). Sanitaire ruimte met toilet/fontein. Dubbele doorgang naar terras en tuin.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd, een separate toiletruimte op de ruime overloop. Complete badkamer met ligbad, douche en een dubbele wastafel met meubel. Vaste trap naar de tweede verdieping.

Grote tweede verdieping met volop ruimte om een vierde en zelfs vijfde slaapkamer te realiseren, mocht een totaal van 4 slaapkamers al niet voldoende zijn…… Technische ruimte/CV-installatie. Extra bergvliering.

De tuin is goed van formaat, ideaal voor de lange zomeravonden en uiterst kindvriendelijk (met achterom), zo ook de omgeving in de nabijheid van park, bos, scholen en centrum met al haar voorzieningen. Alle op korte loopafstand. De aansluiting op het wegennetwerk is optimaal, de zuid-as van Eindhoven is zowel per fiets als met de auto goed bereikbaar.

Van harte welkom om ter plaatse te komen bewonderen.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis of een huis op het oog. Rosendaal Makelaardij koopt voor u aan. In uw voordeel!
Lees meer

Waardebepaling/taxatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatie van uw huis of appartement.
Neem contact met ons op